dijous, 28 de juny del 2018

LA FESTA DE FINAL DE CURS
I va arribar l’últim dia de curs... i tots plegats vam celebrar la festa de final de curs. Aquest any ha tocat celebrar-la a Vallfogona.

El dia va començar amb una competició d’agility amb gossos. Els/les nens i nenes  en van ser partíceps directes. Van poder interactuar i col·laborar en les diferents proves del circuit que havien d’anar passant els gossos.

A continuació es van fer els balls, que cada escola havia preparat amb molt d’entusiasme, i es va acabar cantant la cançó: Un curs més s’ha acabat, conjuntament amb les famílies.
El que no podia faltar era el dinar de germanor amb familiars de les dues escoles que formen part de la Zer Comte Arnau.

Per finalitzar la festa, en Raül, un veí  de Vallfogona que és bomber, va portar-nos el camió de bombers i els/les nens i nenes i mestres vam poder pujar-hi, fer-hi una volta i acabar la tarda amb un bon bany d’espuma i aigua on tots plegats vam quedar ben molls. ENS HO VAM PASSAR PIPA!!!

Va ser una gran festa i des d’aquí donem gràcies a l’AMPA de l’escola de Vallfogona per organitzar els actes i el dinar i també als familiars de Planoles per ajudar en les tasques de muntatge de la jornada. També agraïm a en Raül la seva col·laboració portant el camió de bombers i col·laborant activament en la festa de l’espuma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada